Spremljajte nas preko socialnih medijev

Skupaj naprej


4 Okt 2022 | Aktualno

Spoštovani,

 

kdor je pazljivo poslušal moj nagovor ob letošnjem občinskem prazniku je že iz njega lahko razbral, da sem se odločil še enkrat kandidirati za župana občine Medvode.

 

Odločitev je bila hkrati lahka in manj lahka.

 

Lahka zato, ker si upam reči, da še vedno z veseljem pridem v pisarno in na teren, da imam še vedno (vem sliši/bere se malce patetično) rad ljudi in kraje v katerih živimo in mislim in vem, da so en izmed lepših koščkov naše skupne domovine.

 

Manj lahka pa zato, ker so za nami naporna štiri leta, ki si jih nihče ni mogel niti predstavljati. Več kot polovico mandata smo bili omejeni v srečevanju in delu in to je pustilo tudi posledice na družbi kot celoti, predvsem kot opažam v zadnjem času v velikem razmahu egoizma, ki sebe vedno postavlja pred skupno.

 

Prav zato se v tokratno nagovarjanje vas občank in občanov podajam še bolj prepričan, da bodo izzivi v prihodnjih letih predvsem usmerjeni k temu, da ostanemo skupnost, da ostanemo človek človeku.

 

In rajši kot, da vam bom v tem mesecu in pol obljubljal tisoč in en projekt, brez da bi imel čarobno kroglo in vedel kaj vse nas lahko čaka že to zimo in prihodnjo pomlad vam bom zatrdil, da bomo delali za nas vse - za to, da bi Medvode tudi v časih preizkušenj ostale povezana skupnost ljudi, ki so v pogledu na svet rajši pozitivni kot negativni, ki raje pristopijo k sodelovanju kot le komentirajo iz razdalje, ki vedo, da od skupnosti lahko pričakuješ le toliko, kot si ji pripravljen dati.

 

Če v podobne poglede verjamete tudi vi vas ponovno prosim, da mi svojo podporo izkažete že pred samimi volitvami.

 

Ker sem nestrankarski kandidat moram za vložitev kandidature pridobiti dovoljšne število potrjenih podpisov.

 

Šele nato lahko kandidiram.

 

Čeravno se morebiti zdi, da gre pri zbiranju podpor za neko formalnost ni čisto tako. Sam namreč vsako dano podporo jemljem kot obvezo in hkrati veliko potrditev, da je začrtana pot prava.

 

Vsakega, ki si vzame čas in mi odda podporo sem zato še posebej vesel.

 

S spoštovanjem,
Nejc Smole

 

Navodila in obrazec za oddajo podpore