Spremljajte nas preko socialnih medijev

Alea iacta est ali odločitev je sprejeta


18 Sep 2018 | Aktualno

Spoštovane občanke in občani,

za premislek o prihodnjih korakih v življenju človek vedno potrebuje nekaj časa.

Da se ustavi, premisli in nato sprejme odločitve.

Pretekla štiri leta so bila zame nepozabna. Polna najrazličnejših trenutkov, dogodkov, priložnosti, večji del prijetnih in včasih tudi malce manj.

A zagotovo najlepša.

Veliko projektov je dokončanih, drugi v izvajanju, tretji se rojevajo. Prav iz tega razloga, ker je bilo sončnih dni več kot oblačnih, sem se odločil, da se ponovno izpostavim in na volitvah preverim, kakšno je vaše mnenje.

Danes zjutraj, ob začetku tedna mobilnosti, v družbi skupin starejših, ki vsako jutro skrbijo za zdravje in, ki so ene izmed najbolj pozitivnih sredin naše skupnosti, sem napovedal ponovno kandidaturo za župana kot nestrankarski kandidat s podporo volivcev.

Zato bom vesel, če mi tudi z vašo pomočjo v mesecu dni, kolikor je še časa za vložitev kandidature, uspe zbrati dovoljšne število podpisov. (O načinu kako, več spodaj).

A župan je le eden izmed členov v lokalni skupnosti. Zato vse tiste, ki bi se v današnjem času upali izpostaviti, ste pozitivno naravnani in večkrat vidite rešitve, kot pa težave in, ki ste se pripravljeni zavezati delu za skupnost v občinskem svetu v naslednjih štirih letih, vabljeni, da se oglasite na elektronski naslov: nejc.smole@medvode.net.

Hvala vsem za pozitivne besede, misli in podporo!

S spoštovanjem,
Nejc Smole