Spremljajte nas preko socialnih medijev

Arhiv novic


Podcast z Danico Tršan – nosilko v 1. volilni enoti

V Listi Nejca Smoleta sledimo trendom komuniciranja s širšo javnostjo, zato smo pripravili novost – podcaste z našimi kandidati za občinski svet ter z županom. Danes objavljamo prvega. Poslušate ga lahko na tej povezavi.


Preberi več »

Hvala vsem za podporo

Spoštovani,

najprej hvala vsem, ki ste nam v preteklem mesecu izkazali podporo s tem, da ste se odpravili na krajevni urad in overili svojo podporo ali meni za župana ali Listi Nejca Smoleta.


Preberi več »

Skupaj naprej

Spoštovani,

kdor je pazljivo poslušal moj nagovor ob letošnjem občinskem prazniku je že iz njega lahko razbral, da sem se odločil še enkrat kandidirati za župana občine Medvode.


Preberi več »

Zbiranje podpore občanov

Spoštovane občanke, spoštovani občani.

Za župana Občine Medvode želim kandidirati kot nestrankarski kandidat, saj nisem član nobene stranke. Ker sem nestrankarski kandidat moram za vložitev kandidature pridobiti dovoljšne število potrjenih podpisov.


Preberi več »

Iskrene čestitke!

Voščilo ob letošnjem občinskem prazniku. 


Preberi več »

Voščilo ob občinskem prazniku

Iskrene čestitke vsem občankam in občanom ob prazniku!


Preberi več »

HVALA!

Drage občanke, dragi občani,

najlepša hvala za vsak vaš glas, ki ste mi ga namenili na včerajšnjih lokalnih volitvah. 

Nisem si upal pričakovati tako lepega izzida, ki je hkrati potrditev preteklega mandata in velika zaveza zaupanja za mandat, ki prihaja.

Hvala vsem, družini, prijateljem, ekipi LNS in ostalim pozitivnim občanom, ki ste verjeli vame in v našo zgodbo.

Vesel bom pomoči vsakega, ki si bo pripravljen vzeti nekaj časa in ga posvetiti delu v lokalni skupnosti.

Skupaj, pogumno in odgovorno stopamo v nov mandat!

Hvala.

Nejc


Preberi več »

Martinov pohod do sv. Jakoba na Katarini

Včasih se zdi, da se je potrebno malce odmakniti, da znamo stvari pravilno oceniti. Takrat se pogled zbistri in mnogokdaj se pojavijo ideje, ki so bile dotlej neznane ...

Vabim vas v nedeljo, 11. novembra 2018, ob 10. uri na parkirišče pred POŠ Topol na Katarini. Pohod je primeren tudi za najmlajše, vrnili pa se bomo predvidoma do 12. ure. 


Preberi več »

Spoznaj nas! Stojnica na tržnici Medvode

Vabljeni, da nas spoznate na sobotni tržnici v Medvodah. Tam bomo prisotni v soboto, 10. novembra 2018, med 8. in 12. uro. 

Če še ne veste kdo smo in bi si nas radi pobližje ogledali ter preverili kdo stoji za sliko na plakatu ob cesti, vas lepo vabimo, da pridete na medvoško tržnico. 


Preberi več »

INFORMACIJE O GLASOVANJU

Vsi, ki se lokalnih volitev 18. novembra ne boste mogli udeležiti, vabljeni da svoj glas oddate na predčasnem glasovanju v torek, 13. novembra ali sredo, 14. novembra. Bolniki lahko glasujete na domu, za to obliko glasovanja pa se morate prijaviti do 14. novembra. Za Nejca Smoleta glasujete tako, da na glasovnici za župana obkrožite zaporedno številko 3. Za LNS - Listo Nejca Smoleta glasujete tako, da na glasovnici za občinski svet obkrožite številko 1. V prazno okence na desni strani ob imenu liste lahko oddate svoj preferenčni glas tako, da vpišete zaporedno številko vašega izbranega kandidata iz vaše volilne enote. Z vpisom preferenčnega glasu date prednost vašemu kandidatu pred ostalimi kandidati na LNS - Listi Nejca Smoleta.


Preberi več »
Več novic
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke