Spremljajte nas preko socialnih medijev

Arhiv novic


Martinov pohod do sv. Jakoba na Katarini

Včasih se zdi, da se je potrebno malce odmakniti, da znamo stvari pravilno oceniti. Takrat se pogled zbistri in mnogokdaj se pojavijo ideje, ki so bile dotlej neznane ...

Vabim vas v nedeljo, 11. novembra 2018, ob 10. uri na parkirišče pred POŠ Topol na Katarini. Pohod je primeren tudi za najmlajše, vrnili pa se bomo predvidoma do 12. ure. 


Preberi več »

Spoznaj nas! Stojnica na tržnici Medvode

Vabljeni, da nas spoznate na sobotni tržnici v Medvodah. Tam bomo prisotni v soboto, 10. novembra 2018, med 8. in 12. uro. 

Če še ne veste kdo smo in bi si nas radi pobližje ogledali ter preverili kdo stoji za sliko na plakatu ob cesti, vas lepo vabimo, da pridete na medvoško tržnico. 


Preberi več »

INFORMACIJE O GLASOVANJU

Vsi, ki se lokalnih volitev 18. novembra ne boste mogli udeležiti, vabljeni da svoj glas oddate na predčasnem glasovanju v torek, 13. novembra ali sredo, 14. novembra. Bolniki lahko glasujete na domu, za to obliko glasovanja pa se morate prijaviti do 14. novembra. Za Nejca Smoleta glasujete tako, da na glasovnici za župana obkrožite zaporedno številko 3. Za LNS - Listo Nejca Smoleta glasujete tako, da na glasovnici za občinski svet obkrožite številko 1. V prazno okence na desni strani ob imenu liste lahko oddate svoj preferenčni glas tako, da vpišete zaporedno številko vašega izbranega kandidata iz vaše volilne enote. Z vpisom preferenčnega glasu date prednost vašemu kandidatu pred ostalimi kandidati na LNS - Listi Nejca Smoleta.


Preberi več »

Srečanje na Starem gradu v Smledniku

Vabimo vas, da se nam v nedeljo, 4. novembra 2018, ob 14. uri v čim večjem številu pridružite na Starem gradu v Smledniku - v Špelkini vili.


Preberi več »

Lov na čarovniški trik

Spoštovani občani Medvod!

Da se boste lažje odločili, komu na prihajajočih volitvah nameniti svoj glas, vas vabimo na prijetno druženje v Lovski dom Preska, kjer bomo poskrbeli za malo veselega čarovniškega razpoloženja. Predstavili se vam bodo nekateri kandidati LNS - Liste Nejca Smoleta, ki bodo kandidirali na prihajajočih volitvah.


Preberi več »

V soboto na kavi

V soboto 27. oktobra 2018 so, tako župan Nejc Smole kot tudi kandidatke in kandidati Liste Nejca Smoleta za v občinski svet, prijetno kramljali na kavi v centru Medvod. Občani so jih sprejeli pozitivno in se pogumno ustavili pri njih ter jim zaupali svoje mnenje in izrazili podporo.


Preberi več »

LNS - Lista Nejca Smoleta

Spoštovane občanke in občani,

za nami je delo štiriletnega mandata v občinskem svetu občine Medvode. Izkazalo se je, da je za izvedbo programa, ki smo si ga zastavili pred štirimi leti skupaj z županom, izredno pomembno, da to vizijo lahko v sodelovanju z drugimi uresničujemo tudi z odločitvami v občinskem svetu.


Preberi več »

Skupaj naprej - vložitev kandidature LNS

Skupaj naprej – bi lahko rekli ob vložitvi kandidature nestrankarske liste – Lista Nejca Smoleta, ki smo jo danes popoldne vložili na občinsko volilno komisijo.


Preberi več »

Več kot 500 podpisov podpore

V veliko čast mi je, da sem lahko danes v ponedeljek, 15. oktobra 2018 vložil kandidaturo za župana Občine Medvode.


Preberi več »

Alea iacta est ali odločitev je sprejeta

Spoštovane občanke in občani,

za premislek o prihodnjih korakih v življenju človek vedno potrebuje nekaj časa.

Da se ustavi, premisli in nato sprejme odločitve.


Preberi več »
Več novic
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke